LED ПАНЕЛITE cе идеално решение за вашиот дом, канцелариски простори, училишта, болници, трговски центри и други простории.Современ дизајн, идеална светлина. Најдобра замена за старите неонски арматури. Еднакво дисперзирана и насочена светлина.Лесен за чистење и одржување. Одржувањето на LED панелите е многу едноставно, истите се заменуваат на секои 50.000 часови или 10 години. Во наредните 10 години би променилe 100 неонки, кои не вклучуваат само купување туку и ангажман на луѓе за менување на истите.

Попуст
Кружен Панел 3W – Вградлив
Кружен Панел 3W – Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 85mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Тип: Вградлив
175.00 ден Одбери опции
Лед вграден панел коцка 3W 3000K
Лед вграден панел коцка 3W 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Боја на светлина: 3000K
Тип: Вградлив
175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед кружни стаклени панели 6W 6000K Вградливи
Лед кружни стаклени панели 6W 6000K Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Длабочина: 35mm
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед стаклени панели коцка 6W 6000K Вградливи
Лед стаклени панели коцка 6W 6000K Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Длабочина: 35mm
Тип: Вградлив
195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Кружен Панел 6W Вградлив
Кружен Панел 6W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 120mm, Длабочина: 14mm
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Тип: Вградлив
255.00 ден Одбери опции
Лед вграден панел коцка 6W 6000K
Лед вграден панел коцка 6W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
255.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Кружен надграден панел 12W
Кружен надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 6000K
295.00 ден Одбери опции
Попуст
Коцкаст надграден панел 12W
Коцкаст надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: Коцка
Боја на светлина: 3000K, 6000K
295.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен Панел 12W Вградлив
Кружен Панел 12W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 180mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Тип: Вградлив
295.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен Панел 12W Вградлив
Кружен Панел 12W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 180mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Тип: Вградлив
375.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед вграден панел коцка 12W 6000K
Лед вграден панел коцка 12W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Димензии: Страна: 180mm, Длабочина: 10mm
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
375.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед кружни стаклени панели 12W 6000К Вградливи
Лед кружни стаклени панели 12W 6000К Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Длабочина: 35mm
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
375.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед стаклени панели коцка 12W 6000K Вградливи
Лед стаклени панели коцка 12W 6000K Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Длабочина: 35mm
Тип: Вградлив
375.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Кружен Панел 12W Chrome 6000K Вградлив
Кружен Панел 12W Chrome 6000K Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 180mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 6000K
Боја на рамка: Chrome
Тип: Вградлив
375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Коцкаст надграден панел 18W
Коцкаст надграден панел 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Форма: коцка
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
395.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен надграден панел 18W
Кружен надграден панел 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
395.00 ден Одбери опции
Лед Модул За Плафоњерка 24W
Лед Модул За Плафоњерка 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 24W
Напон: 220V
Димензии: Ф180
Боја на светлина: 4000K, 6000K
Тип: Надграден, Со Магнет
395.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен Панел 18W Вградлив
Кружен Панел 18W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 225mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Тип: Вградлив
455.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед стаклени панели коцка 18W 6000К Вградливи
Лед стаклени панели коцка 18W 6000К Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Длабочина: 35mm
Тип: Вградлив
475.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед вграден панел коцка 22W 6000K
Лед вграден панел коцка 22W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 22W
Димензии: Страна: 225mm, Длабочина: 10mm
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
495.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Коцкаст надграден панел 24W
Коцкаст надграден панел 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 24W
Напон: 220V
Форма: коцка
Боја на светлина: 3000K, 4000K,  6000K
495.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен надграден панел 24W
Кружен надграден панел 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 24W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
495.00 ден Одбери опции
Лед Плафоњерка 12W
Лед Плафоњерка 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6000K
595.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен Панел 18W Chrome 6000K Вградлив 240mm
Кружен Панел 18W Chrome 6000K Вградлив 240mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 240mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 6000K
Боја на рамка: Chrome
Тип: Вградлив
595.00 ден Прочитај повеќе
Лед кружни стаклени панели 18W 6000К Вградливи
Лед кружни стаклени панели 18W 6000К Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Длабочина: 35mm
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
699.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Mагични Панели – Вградни
Mагични Панели – Вградни

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12+4W
Напон 220V
Димензии D155mm
Tип Вградни
Боја на светлина 2 Color
899.00 ден Прочитај повеќе
Кружен Панел Dimmable 12W 3000K Вградлив
Кружен Панел Dimmable 12W 3000K Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 180mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K
Тип: Вградлив
899.00 ден Прочитај повеќе
Лед Плафоњерка 18W
Лед Плафоњерка 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6500K
995.00 ден Одбери опции
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Круг
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Круг

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP65
Боја на светлина: 6000K
Тип: Надграден
Лумени: 840Lm
995.00 ден Прочитај повеќе
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Елипса
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Елипса

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP65
Боја на светлина: 6000K
Тип: Надграден
Лумени: 840Lm
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка Со Сензор
Боја на светлина: 4000K, 6500K
995.00 ден Одбери опции
Кружен Панел Dimmable 18W 3000K Вградлив
Кружен Панел Dimmable 18W 3000K Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 225mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K
Тип: Вградлив
999.00 ден Прочитај повеќе