Попуст
Лeд MOONLITE Привезок
Лeд MOONLITE Привезок

Карактеристики:

Боја на привезок: Црвена, Сина, Зелена
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 3 ЈАЧИНИ на Светење + СТРОБОCКОП (ТРЕПКАЊЕ)
125.00 ден Одбери опции
Попуст
Лeд MOONLITE Прекинувач За Шпајз
Лeд MOONLITE Прекинувач За Шпајз

Карактеристики:

Луменажа: 200Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: На прекидач 0-200Lm
Начин на монтажа: Лепенки, Штраф, Магнет
195.00 ден Додади во кошничка
Лeд MOONLITE Dimmable (потенциометар)
Лeд MOONLITE Dimmable (потенциометар)

Карактеристики:

Луменажа: 250Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: На потенциометар 0-250Lm
Начин на монтажа: Лепенки, Штраф, Магнет
295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лeд MOONLITE Кампинг Лампа
Лeд MOONLITE Кампинг Лампа

Карактеристики:

Луменажа: 300Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 300Lm
Начин на употреба: Рачно, Фенер
375.00 ден Додади во кошничка