Изминатите 15 години халогените рефлектори доминираа во угостителските објекти и во домаќинствата. Новите ЛЕД СПОТ рефлектори совршено одговараат на веќепостоечките инсталации при што овозможуваат совршена заштеда на електрична енергија. голема ПРЕДНОСТ на ЛЕД СПОТ Е 40 ПАТИ ПОДОЛГИОТ ЖИВОТ И 10 ПАТИ ПОМАЛА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА.
Новите Лед рефлектори овозножуваат контрола на бојата и интезитетот на светлина со далечинско управување.

Попуст
Лед Вградлив рефлектор 2W
Лед Вградлив рефлектор 2W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка White (бела)
275.00 ден Одбери опции
Попуст
Розетна 3W Chrome
Розетна 3W Chrome

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W
Напон 220V
Tип CHROME
Боја на светлина Warm, Cold
275.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Вградлив рефлектор 2W CHROME
Лед Вградлив рефлектор 2W CHROME

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка Chrome
275.00 ден Одбери опции
Попуст
Шина за рефлектор 1m
Шина за рефлектор 1m

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја Црна
Тип 2 линии
395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 10W

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell – Водоотпорен
Заштита: IP65
395.00 ден Одбери опции
Попуст
Шина за рефлектор 1m Бела
Шина за рефлектор 1m Бела

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја Бела
Тип 2 линии
395.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор 8W COB
Лед Рефлектор 8W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 8W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
475.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 10W
Лед Рефлектор Silver Shell 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
495.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 10W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Black Shell
Боја на светлина: 6000K
Заштита: IP65
495.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Шина за рефлектор 2m
Шина за рефлектор 2m

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја Црна
Тип 2 линии
595.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Црн
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Црн

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W, 5W, 7W (dimmable)
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K, 4000K, 6000K
595.00 ден Прочитај повеќе
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Бел
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Бел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W, 5W, 7W (dimmable)
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K, 4000K, 6000K
595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Шина за рефлектор 2m Бела
Шина за рефлектор 2m Бела

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја Бела
Тип 2 линии
595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olympic White Shell
Боја на светлина: RGB
Заштита: IP65
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 20W
Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност  20W
Напон 220V
Tип  White Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
925.00 ден Додади во кошничка
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 10W
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Тип: LED FLOOD LIGHT
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор со Сензор 10W
Лед Рефлектор со Сензор 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Sensor Black Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 20W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 20W

Гаранција: 5 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4500K
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор SMD Premium 20W
Лед Рефлектор SMD Premium 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Напон: 220V
Tип: SMD Premium
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 20W
Лед Рефлектор Silver Shell 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
999.00 ден Прочитај повеќе
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W

Заменува: 200W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Заштита: IP65
Боја на светлина: 4000K, 6000K
999.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 30W
Лед Рефлектор Silver Shell 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
1,455.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 30W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 30W

Гаранција: 5 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4500K
1,455.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 30W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Olimpic White Shell
Заштита IP65
1,499.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор со Сензор 30W
Лед Рефлектор со Сензор 30W

Заменува: 250W халоген
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Напон: 220V
Tип: Sensor Silver Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
1,595.00 ден Прочитај повеќе
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 20W
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Тип LED FLOOD LIGHT
1,595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 50W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 50W

Гаранција: 5 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4500K
1,795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W
Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Battery Rechargeable
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
1,995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 50W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Боја на светлина: 4000K
Заштита: IP65
1,995.00 ден Додади во кошничка
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 30W
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Тип LED FLOOD LIGHT
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K – GD109
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K – GD109

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 4000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K – GD320
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K – GD320

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K
1,995.00 ден Додади во кошничка