Попуст
Шина за рефлектор 1m
Шина за рефлектор 1m

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја Црна
Тип 2 линии
395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Шина за рефлектор 1m Бела
Шина за рефлектор 1m Бела

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја Бела
Тип 2 линии
395.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Шина за рефлектор 2m
Шина за рефлектор 2m

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја Црна
Тип 2 линии
595.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Црн
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Црн

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W, 5W, 7W (dimmable)
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K, 4000K, 6000K
595.00 ден Прочитај повеќе
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Бел
Лед Рефлектор Со GU10 Фасонка Бел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W, 5W, 7W (dimmable)
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K, 4000K, 6000K
595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Шина за рефлектор 2m Бела
Шина за рефлектор 2m Бела

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја Бела
Тип 2 линии
595.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K – GD109
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K – GD109

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 4000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K – GD320
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K – GD320

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K Музеј Зум – GD181
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K Музеј Зум – GD181

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина Со Зум
Боја на светлина 3000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K Црн – GD183
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K Црн – GD183

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 4000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 6500K – GD339
Лед Рефлектор На Шина 30W 6500K – GD339

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 6500K
1,995.00 ден Додади во кошничка