Попуст
Лед Напојување 36W
Лед Напојување 36W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 36W
Напон 220/12V
499.00 ден 395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Напојување 72W
Лед Напојување 72W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 72W
Напон 220/12V
999.00 ден 595.00 ден Додади во кошничка
Лед Напојување Метал 150W
Лед Напојување Метал 150W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон 220/12V
1,599.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Напојување Метал 250W
Лед Напојување Метал 250W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 250W
Напон 220/12V
2,599.00 ден 1,995.00 ден Прочитај повеќе