Лед спот сијалиците нудат лесен начин да заштедите пари и да го разубавите вашиот дом и работа. Лед сијалиците заштедуваат 80 – 90 % струја и имаат 40 пати подолг животен век што ги прави посебно исплатливи. Лед технологијата дава највисок квалитет на светлина и лесно се вклопува во сите веќепостоечки расветни тела. За разлика од халогените сијалици Лед спот сијалицата НЕ СЕ ЗАГРЕВА што ја прави сигурна за деца. Лед сијалицата се базира на Solid State Технологија, многу поотпорна на удар во однос на халогените сијалици.

Попуст
Лед Спот G9 3W 220V SILICONE
Лед Спот G9 3W 220V SILICONE

Заменува: 30W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: Silicone
Боја на светлина: 2700K, 6000K
75.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Спот GU10 3W
Лед Спот GU10 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 2700K, 6000K
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Спот G4 1,5W 12V Silicone 2700K DC
Лед Спот G4 1,5W 12V Silicone 2700K DC

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 2W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 2700K
99.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот G9 5W 220V
Лед Спот G9 5W 220V

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
125.00 ден Одбери опции
Лед Спот G4 1.5W 12V Silicone 6000K AC/DC
Лед Спот G4 1.5W 12V Silicone 6000K AC/DC

Заменува: 20W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 1,5W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: AC/DC
Боја на светлина: 6000K
129.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Мињон Е14 5W
Лед Мињон Е14 5W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 3000K / 6000K
145.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Спот G9 6W 220V
Лед Спот G9 6W 220V

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
155.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Спот G4 2,5W 12V Silicone 2700K DC
Лед Спот G4 2,5W 12V Silicone 2700K DC

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 2,5W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 2700K
175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот MR16 7W 220V 3000K
Лед Спот MR16 7W 220V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот GU10 5W DIMMABLE 4000K
Лед Спот GU10 5W DIMMABLE 4000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 4000K
175.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Спот G9 10W 220V
Лед Спот G9 10W 220V

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
175.00 ден Одбери опции
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Модел: MR16
Боја на светлина: 6000K
199.00 ден Прочитај повеќе
Лед Спот GU10 7W DIMMABLE
Лед Спот GU10 7W DIMMABLE

Заменува: 70W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 7W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 2700K, 6000K
399.00 ден Одбери опции
Лед Спот AR111
Лед Спот AR111

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 12V
Tип: Normal
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Спот AR111 SMD
Лед Спот AR111 SMD

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 11W
Напон: 12V
Tип: Normal
Боја на Светлина: 3000К
895.00 ден Додади во кошничка