Лед Насочувач За Фасади 24° Aгол 4000К
Лед Насочувач За Фасади 24° Aгол 4000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4000K
Заштита IP67
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Сноп За Фасади 10° 10W Црвена Светлина
Лед Сноп За Фасади 10° 10W Црвена Светлина

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина Црвена
Заштита IP67
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Window/Corridor Светло 9W
Лед Window/Corridor Светло 9W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 9W
Напон 220V
Tип Grey Shell
Боја на светлина 4000K, ЦРВЕНА, ЗЕЛЕНА
Заштита IP67
1,995.00 ден Одбери опции
Лед WallWasher 12W 24V RGB+W 1000mm
Лед WallWasher 12W 24V RGB+W 1000mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W / 48Chips
Напон 24V DMX512
Tип Black Shell
Боја на светлина RGB+W
Заштита IP66
2,795.00 ден Додади во кошничка
Лед WallWasher 36W 4000K 1000mm
Лед WallWasher 36W 4000K 1000mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 36W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
3,595.00 ден Додади во кошничка