LED Рефлектор со Сензор 50W

1,199.00 ден 1,999.00 ден

ВИСОКО Квалитетни ЛЕД Рефлектори со Сензор

ГАРАНЦИЈА: 2 години

Заштита: IP66 – Водоотпорни
Моќност: 50W

50 на залиха

Опис

LED REFLEKTOR 50W

Рефлекторот може да се подеси да работи во два режими: автоматско палење со сензор за самрак и автоматско палење со сензор за движење.

ВОДООТПОРНА ЗАШТИТА IP66

ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ

Дополнителни информации

Моќност

50W

Заштита

IP66