Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm

Категорија SKU: Не е достапно

999.00 ден 1,399.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 40W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,