Попуст
РГБ Контролер
РГБ Контролер

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: РГБ Контролер
Јачина на Ампер: 3×2А
Моќност: 72-144W
295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Strip Dimmer – За ѕид
Лед Strip Dimmer – За ѕид

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел За на ѕид
699.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
РГБ Контролер На Допир + 5 Контроли Бел
РГБ Контролер На Допир + 5 Контроли Бел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Димер Далечински На Допир Бел
Димер Далечински На Допир Бел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Димер Далечински На Допир
Јачина на Ампер: 24А
Моќност: 288-576W
795.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Димер За Лента 3 Контроли
Лед Димер За Лента 3 Контроли

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед Димер За Лента
Јачина на Ампер: 3x8A
Моќност: 196W
795.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Димер Амплифаер За Лед Лента
Димер Амплифаер За Лед Лента

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Димер Амплифаер
Јачина на Ампер: 18А,24А,36А
795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Амплифаер
РГБ Амплифаер

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: РГБ Амплифаер
Јачина на Ампер: 18А,24А,36А
Моќност: 288-576W
795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Музичка Кутија За РГБ Лента Со Контролер
Музичка Кутија За РГБ Лента Со Контролер

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Музичка Кутија за РГБ лента
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Димер На Допир Вградлив Во Ѕид
Димер На Допир Вградлив Во Ѕид

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир вградлив во Ѕид
Јачина на Ампер: 3x4A
Моќност: 144-288W
1,575.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГВ Контролер На Допир Кружен
РГВ Контролер На Допир Кружен

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
1,795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Sensitive Контролер На Допир Црн
РГБ Sensitive Контролер На Допир Црн

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
1,995.00 ден Додади во кошничка
RGB+W  Контролер на Допир Бел
RGB+W Контролер на Допир Бел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир за РГБ и други лед ленти
Јачина на Ампер: 4x6A
Моќност: 288-576W
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Контролер На Допир Вградлив Во Ѕид
РГБ Контролер На Допир Вградлив Во Ѕид

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир вградлив во Ѕид
Јачина на Ампер: 3x8A
Моќност: 288-576W
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Димер Далечински На Допир
Димер Далечински На Допир

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Димер Далечински На Допир
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
2,199.00 ден Прочитај повеќе