1. Кредитна или дебитна картичка

Уни Банкаvisamastercardmaestro

Вашата трансакција ќе биде процесуирана со помош на системот за наплата од кредитни картички на УНИ Банка, кој е овозможен и поддржан од Касис-Cpay, реномирана компанија за картични трансакции. Нашиот доверлив партнер УНИ Банка е единствената институција која доаѓа во допир со Вашите финансиски податоци (број на кредитна картичка).
Пред внесувањето на бројот од кредитната картичка сте пренасочени на сигурна веб страна на банката, каде што се внесува бројот и се потврдува трансакцијата. Притоа податоците се чуваат во склад со највисоките банкарски критериуми за сигурно работење.

Плаќањето се одвива со едноставно внеување на податоците од вашата картичка во формуларот кој се појавува откако ќе се одлучите да го купите производот, кој претходно се наоѓа во вашата кошничка, и ќе го одберете методот на испорака. Вашиот производ ќе ви биде испорачан директно до адресата која ја имате наведено.

Лед Маркет прифаќа трансакции со следните картички:
• Visa (Electron, Classic, Business, Gold)
• MasterCard (Standard, Business, Gold)
• Maestro

како и картичките од домашните брендови:
• ТТК
• ЦКБ
• Стопанска Банка Битола

ТТК БанкаЦентрална Кооперативна БанкаСтопанска Банка АД Битола

При трансакциите се користат серификатите за безбедносните програми MasterCard SecureCode како и Verified by Visa, со кои Ви обезбедуваме максимална сигурност и безбедност на трансакции со картички кои ќе поминуваат преку нашата веб страна.

Verified by VisaMastercard Secure Code

2. Плати во готово при испорака

Овој начин овозможува плаќање во готово при испорака на производите. Ве молиме при креирањето на профилот и нарачката да внесете точни податоци за адреса и телефон како би можеле да Ве контактираме за понатамошниот тек на нарачката.

3. Директен Банкарски Трансфер

Со овој начин можете да ја извршите вашата уплата директно на нашата банкарска сметка. Ве молиме употребете го БРОЈОТ НА ПОРАЧКАТА како референца за плаќањето. Вашата нарачка нема да биде испорачана се додека средствата не се појават во нашата сметка.