Лед сијалиците нудат лесен начин да заштедите пари и да го разубавите вашиот дом и работа. Лед сијалиците заштедуваат 80 – 90 % струја и имаат 40 пати подолг животен век што ги прави посебно исплатливи. Лед технологијата дава највисок квалитет на светлина и лесно се вклопува во сите веќепостоечки расветни тела. За разлика од постоечките сијалици Лед сијалицата НЕ СЕ ЗАГРЕВА што ја прави сигурна за деца. Лед сијалицата се базира на Solid State Технологија, многу поотпорна на удар во однос на обичните сијалици со вжарено влакно.

Попуст
Лед Свеќа E14 4W 6500K
Лед Свеќа E14 4W 6500K

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Tип: E14
Боја на светлина: 6500K
55.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Топче E27 3W
Лед Топче E27 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E27 GLS
Боја на светлина: 3000К – 6000К
75.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа E14 C35 3W
Лед Свеќа E14 C35 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000K
75.00 ден Одбери опции
Попуст
Selena R39 5W 4000K E14
Selena R39 5W 4000K E14

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: R39
Боја на светлина: 4000K
Грло: E14
75.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа Selena E27 G45 5W
Лед Свеќа Selena E27 G45 5W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 4000K
75.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: A55
Боја на светлина: 3000K
75.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа Е14 C37L 5W
Лед Свеќа Е14 C37L 5W

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C37L
Боја на светлина: 4000K
95.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 A60 6W
Лед Сијалица E27 A60 6W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: A60
Боја на светлина: 3000K, 6000К
Грло: E27
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа Selena E27 G45 3W
Лед Свеќа Selena E27 G45 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 3000K, 6000K
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Грло: E27
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Е27 Во Разни Бои
Лед Сијалица Е27 Во Разни Бои

Заменува: 25W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 2W
Напон: 220V
Tип: E27
Боја на светлина: RGB, Црвена, Зелена, Плава, Жолта
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Топче G45 6W 6500К
Лед Топче G45 6W 6500К

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: G45
Боја на светлина: 6500K
99.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 15W
Лед Сијалица E27 OMNI 15W

Заменува: 125W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 15W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 2700K, 4500K, 6000K
Грло: E27
115.00 ден135.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 12W
Лед Сијалица E27 OMNI 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Грло: E27
119.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 6W
Лед Сијалица E27 Филамент 6W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
125.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Топче Selena E14 5W
Лед Топче Selena E14 5W

Заменува: 25W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 G45
Боја на светлина:  6000К
125.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 C35 5W
Лед Свеќа Selena E14 C35 5W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000К
125.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Мињон Е14 5W
Лед Мињон Е14 5W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 3000K / 6000K
145.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа E14 C35 6W
Лед Свеќа E14 C35 6W

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K
155.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 3STEP Dimmable 6W 3000K
Лед Свеќа Selena E14 3STEP Dimmable 6W 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E14
155.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 6W Crown DIMMABLE
Лед Свеќа Selena E14 6W Crown DIMMABLE

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: E14 C35 DIMMABLE
Боја на светлина:  3000К
155.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 4W
Лед Сијалица E27 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
159.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 5W Crown
Лед Свеќа Selena E14 5W Crown

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина:  6000К
165.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: DIMMABLE OMNI
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
165.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Selena R50 6W 3000K E14
Selena R50 6W 3000K E14

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: R50
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6500K
Грло: E14
175.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа E14 C35 7W
Лед Свеќа E14 C35 7W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 7W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 6000K
175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 4W
Лед Сијалица E27 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
179.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E14 Филамент 4W
Лед Сијалица E14 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
179.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Ретро Сијалица Е27
Ретро Сијалица Е27

Заменува: 50W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 60W
Напон: 220V
Tип: Dimmable
Боја на светлина: 2000K
Грло: E27
185.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Филамент E14 4W
Лед Свеќа Филамент E14 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Tип: Fillament Saffire
Боја на светлина: 2700K, 3000K, 6000K
Грло: E14
195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W
Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Alu A60
Боја на светлина: 3000K / 4000K
195.00 ден Одбери опции
Попуст
Led Топка – Selena Globe G95 15W E27
Led Топка – Selena Globe G95 15W E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 15W
Tип: G95
Грло: Е27
Боја на светлина: 2700K, 6000K
195.00 ден Одбери опции