Лед Свеќа Selena E27 G45 5W

75.00 ден 99.00 ден

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 4000K