Попуст

FILAMENT GLOBE G125 6W 2800K

399.00 ден 275.00 ден

Заменува: 80W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Модел: G125
Грло: Е27
Тип: Filament 2800K

20 на залиха