Флексибилните лед ленти се револуционерен производ за осветлување на внатрешноста и надворешноста на домаќинствата и деловните објекти. Во споредба со флуоресцентните цевки заштедата е дури 80 % на метар должен. Особено популарни за индиректно обележување и осветлување. Идеални за осветлување на барови, дискотеки и ресторани. Лед лентата може лесно да се добие во потребната форма и должина и да ја менува бојата по потреба.

Филтри