Лед Лента 4,8W 2835/60 диоди 5м

Категорија SKU: Не е достапно

295.00 ден 495.00 ден

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 4,8W
Напон: 12V
Диоди на метар: 60
Боја: 2700K , 6500K