Попуст
Гарден Сензор 6А
Гарден Сензор 6А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Соларна Убодна Светилка 8 диоди
Соларна Убодна Светилка 8 диоди

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
250.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор 360° Со Фасонка Е27
Сензор 360° Со Фасонка Е27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Напон: 110-240V/AC
Грло: E27
Тип: Сензор
295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Гарден Сензор 10А
Гарден Сензор 10А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
360° Надграден Сензор Slim
360° Надграден Сензор Slim

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
395.00 ден Прочитај повеќе
Вгадлив Мини Сензор 360°
Вгадлив Мини Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
575.00 ден Додади во кошничка
360° Надграден Сензор
360° Надграден Сензор

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Сензор На Движење Вградлив Во Дозна
Сензор На Движење Вградлив Во Дозна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Тип: Сензор на движење
Модел: Вградлив во дозна
595.00 ден Додади во кошничка
Надграден Сензор 180° Ротирачки
Надграден Сензор 180° Ротирачки

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 180°
Тип: Сензор
595.00 ден Прочитај повеќе
Вградлив Сензор 360°
Вградлив Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Гарден Сензор 25А
Гарден Сензор 25А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Микробранов Сензор 360°
Микробранов Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Сензор ОН/ОФФ Со Мрдање На Рака
Сензор ОН/ОФФ Со Мрдање На Рака

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Сензор Штекер 360°
Сензор Штекер 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Сензор ОН/ОФФ Со Отварање И Затварање Врата
Сензор ОН/ОФФ Со Отварање И Затварање Врата

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 200Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА, СИВА
995.00 ден Одбери опции
Соларни Светилки 100диоди 10м
Соларни Светилки 100диоди 10м

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Лед Соларни Светилки Глуварче
Лед Соларни Светилки Глуварче

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Лед Соларни Светилки Edelweiss
Лед Соларни Светилки Edelweiss

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Лед Соларни Светилки Цвет Од Цреша
Лед Соларни Светилки Цвет Од Цреша

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Соларен Лед Рефлектор 25W
Соларен Лед Рефлектор 25W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 25W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА
1,395.00 ден Одбери опции
Попуст
Јаже со 7 фасонки E27 7м
Јаже со 7 фасонки E27 7м

ВО СЕТОТ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СИЈАЛИЦИ

Карактеристики:

Модел: IP65
Материјал: Гумирани водоотпорни
Напон: 220V
 Боја на тело: ЦРНА
1,599.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W
Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 30W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,795.00 ден Додади во кошничка
Солар Радио со Сијалици и Панел
Солар Радио со Сијалици и Панел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Радио Со Панел
Додатоци: Солар Панел, Две Лед Сијалци, Повеќе Полначи за Разни телефони
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Соларен Лед Рефлектор 60W
Соларен Лед Рефлектор 60W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 60W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
3,999.00 ден Додади во кошничка
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Систем Со Акомиулатор и Инвертер
Моќност: 500W , 1000W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Зелена
39,900.00 ден69,990.00 ден Одбери опции