Дома » Продавница » Додатоци » Сензори » Солар Радио со Сијалици и Панел

Солар Радио со Сијалици и Панел

1,995.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Радио Со Панел
Додатоци: Солар Панел, Две Лед Сијалци, Повеќе Полначи за Разни телефони
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна

3 на залиха