Попуст
Лед Вградлив рефлектор 2W
Лед Вградлив рефлектор 2W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка White (бела)
299.00 ден 275.00 ден Одбери опции
Попуст
Розетна 3W Chrome
Розетна 3W Chrome

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W
Напон 220V
Tип CHROME
Боја на светлина Warm, Cold
299.00 ден 275.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Вградлив рефлектор 2W CHROME
Лед Вградлив рефлектор 2W CHROME

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка Chrome
299.00 ден 275.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор 8W COB
Лед Рефлектор 8W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 8W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
899.00 ден 475.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор 20W COB
Лед Рефлектор 20W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Downlight, Вградлив
2,999.00 ден 1,999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор 30W COB
Лед Рефлектор 30W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Downlight, Вградлив
3,999.00 ден 2,595.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор 25W COB
Лед Рефлектор 25W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 25W
Напон 220V
Tип Надградлив
Боја на светлина 4000K
2,999.00 ден Прочитај повеќе