Лед Вградлив рефлектор 2W

Категории , SKU: Не е достапно

275.00 ден 299.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка White (бела)