Лед Спот G4 1.5W 12V Silicone 6000K AC/DC

Категорија

129.00 ден

Заменува: 20W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 1,5W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: AC/DC
Боја на светлина: 6000K

48 на залиха