Попуст
PC Профил За Лента 1М
PC Профил За Лента 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал PC
Боја PC
Тип Надграден
89.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лeд MOONLITE Привезок
Лeд MOONLITE Привезок

Карактеристики:

Боја на привезок: Црвена, Сина, Зелена
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 3 ЈАЧИНИ на Светење + СТРОБОCКОП (ТРЕПКАЊЕ)
125.00 ден Одбери опции
Попуст
Сет PC Профил + Лед Лента 1M
Сет PC Профил + Лед Лента 1M

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал PC
Боја 3000К, 6000К
Тип Надграден
165.00 ден Одбери опции
Aлу Профил Надграден 1М 10x9mm
Aлу Профил Надграден 1М 10x9mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
175.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Гарден Сензор 6А
Гарден Сензор 6А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
195.00 ден Прочитај повеќе
Aлу Надграден Профил 1М 14x7mm
Aлу Надграден Профил 1М 14x7mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лeд MOONLITE Прекинувач За Шпајз
Лeд MOONLITE Прекинувач За Шпајз

Карактеристики:

Луменажа: 200Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: На прекидач 0-200Lm
Начин на монтажа: Лепенки, Штраф, Магнет
195.00 ден Додади во кошничка
Alu Профил Аголен 1М
Alu Профил Аголен 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Надграден
225.00 ден Прочитај повеќе
Алу Профил Вградлив 1М
Алу Профил Вградлив 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
225.00 ден Прочитај повеќе
Aлу Надграден Профил 1М 7x7mm
Aлу Надграден Профил 1М 7x7mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
225.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Соларна Убодна Светилка 8 диоди
Соларна Убодна Светилка 8 диоди

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
250.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Контролер
РГБ Контролер

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: РГБ Контролер
Јачина на Ампер: 3×2А
Моќност: 72-144W
295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор 360° Со Фасонка Е27
Сензор 360° Со Фасонка Е27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Напон: 110-240V/AC
Грло: E27
Тип: Сензор
295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Гарден Сензор 10А
Гарден Сензор 10А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
295.00 ден Прочитај повеќе
Aлу Профил Надграден 2М 10x9mm
Aлу Профил Надграден 2М 10x9mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
295.00 ден Прочитај повеќе
Лeд MOONLITE Dimmable (потенциометар)
Лeд MOONLITE Dimmable (потенциометар)

Карактеристики:

Луменажа: 250Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: На потенциометар 0-250Lm
Начин на монтажа: Лепенки, Штраф, Магнет
295.00 ден Додади во кошничка
Алу Профил Вградлив 2M
Алу Профил Вградлив 2M

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
375.00 ден Прочитај повеќе
Aлу Надграден Профил 2М 14x7mm
Aлу Надграден Профил 2М 14x7mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
375.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лeд MOONLITE Кампинг Лампа
Лeд MOONLITE Кампинг Лампа

Карактеристики:

Луменажа: 300Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 300Lm
Начин на употреба: Рачно, Фенер
375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Напојување 36W
Лед Напојување 36W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 36W
Напон 220/12V
395.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Шина за рефлектор 1m
Шина за рефлектор 1m

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја Црна
Тип 2 линии
395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
360° Надграден Сензор Slim
360° Надграден Сензор Slim

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
395.00 ден Прочитај повеќе
Aлу Надграден Профил 2М 7x7mm
Aлу Надграден Профил 2М 7x7mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
395.00 ден Прочитај повеќе
Alu Профил Аголен 2M
Alu Профил Аголен 2M

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Надграден
395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Шина за рефлектор 1m Бела
Шина за рефлектор 1m Бела

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја Бела
Тип 2 линии
395.00 ден Додади во кошничка
Вгадлив Мини Сензор 360°
Вгадлив Мини Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
575.00 ден Додади во кошничка
XPS Профил За Скриено Светло LD10
XPS Профил За Скриено Светло LD10

XPS Maтеријал, Цврст, Огноотпорен за Скриено Светло

Карактеристики:

Димензии  4,5cm X 9,5cm
Должина
590.00 ден Додади во кошничка
XPS Профил За Скриено Светло LD13
XPS Профил За Скриено Светло LD13

XPS Maтеријал, Цврст, Огноотпорен за Скриено Светло

Карактеристики:

Димензии  6cm X 6cm
Должина
590.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Шина за рефлектор 2m
Шина за рефлектор 2m

Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја Црна
Тип 2 линии
595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Напојување 72W
Лед Напојување 72W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 72W
Напон 220/12V
595.00 ден Додади во кошничка
360° Надграден Сензор
360° Надграден Сензор

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден Додади во кошничка