• Лед Рефлектор
  Olympic White Shell RGB 10W
  Заштита: IP65
  Гаранција: 2 години
  Моќност: 10W
  Напон: 220V
  Tип: Olimpic White Shell
  Боја на светлина: RGB
  975 денари
  Цена на попуст:
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА
за порачки над 1000 денари
УПАТСТВО
за креирање порачки
КОНТАКТИ И АДРЕСИ
на нашите продажни салони