Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm

1,395.00 ден 1,975.00 ден

Гаранција: 2 години

Заштита: IP65
Светлосен флукс: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА

Дополнителни информации

Напон

Соларна Енергија

Светлосен флукс

400Lm

Заштита

IP65

Боја на тело

,