Попуст
Соларна Убодна Светилка 8 диоди
Соларна Убодна Светилка 8 диоди

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
250.00 ден Додади во кошничка
Лед Гарден Лампа 5W Во Повеќе Бои
Лед Гарден Лампа 5W Во Повеќе Бои

Карактеристики:

Боја на куќиште: Црно
Напон: 220V
Модел: Led Garden Light
Боја на светлина: Розева, Сина, Зелена, Жолта, 4000К, 6500К
Начин на монтажа: Убодно во земја, Надградно во бетон
695.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 12V
Дијаметар 45mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Скалила 3W 4000K
Лед Светилка За Скалила 3W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W
Напон 220V
Димензии 145x70mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Димензии 75mm X 75mm
 Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 1W 4000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 1W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 1W
Напон 12V
Дијаметар 52mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP68
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Димензии 75mm X 75mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 200Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА, СИВА
995.00 ден Одбери опции
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 100mm X 80mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 7W Сина
Лед Светилка За Градина 7W Сина

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 12V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина Сина
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 43mm X 250mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Светилка За Фасада 2xGU10
Светилка За Фасада 2xGU10

Гаранција: 2 години

Во производот не се вклучени сијалици.

Карактеристики:

Моќност GU10
Напон 220V
Изработка Метал
Боја на светлина По Ваша Желба Сијалици
Заштита IP68
995.00 ден Прочитај повеќе
РГБ Apmlifier
РГБ Apmlifier

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 144W
Заштита: IP66
999.00 ден Додади во кошничка
Соларни Светилки 100диоди 10м
Соларни Светилки 100диоди 10м

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Лед Соларни Светилки Глуварче
Лед Соларни Светилки Глуварче

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Лед Соларни Светилки Edelweiss
Лед Соларни Светилки Edelweiss

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Лед Соларни Светилки Цвет Од Цреша
Лед Соларни Светилки Цвет Од Цреша

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W 6000K
Лед Солар Светилка За Градина 5W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон Solar
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 12V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Улична Светилка Nano Slim 20W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 20W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
1,295.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 245mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Соларен Лед Рефлектор 25W
Соларен Лед Рефлектор 25W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 25W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W Со Леќа
Напон DC12V
Изработка Комплетен Алуминиум
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА
1,395.00 ден Одбери опции
Лед Водоотпорна Цевка IP65 600mm
Лед Водоотпорна Цевка IP65 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Лед Водоотпорна Цевка
Боја на Светлина 6000K
1,595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 130mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Јаже со 7 фасонки E27 7м
Јаже со 7 фасонки E27 7м

ВО СЕТОТ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СИЈАЛИЦИ

Карактеристики:

Модел: IP65
Материјал: Гумирани водоотпорни
Напон: 220V
 Боја на тело: ЦРНА
1,599.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W
Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 30W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина 12W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 12W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 140mm X 260mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
1,799.00 ден Додади во кошничка