Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB Со Далечинско

999.00 ден 1,599.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 12V, 220V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68