Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olympic White Shell
Боја на светлина: RGB
Заштита: IP65
895.00 ден Додади во кошничка
Лед Ленти РГБ IP22 7,2W/m
Лед Ленти РГБ IP22 7,2W/m

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 7,2W/m
Напон: 12V
Боја: РГБ
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 12V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 18W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
2,990.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон DC12V
Дијаметар 130mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
2,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка Гарден Надградна 15W RGB
Лед Светилка Гарден Надградна 15W RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
3,295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 180mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
3,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 12V
Додатоци Далечинско За Регулација
Боја на светлина RGB, 6500К
Заштита IP68
6,995.00 ден Одбери опции