Попуст
Лед Спот G4 1,5W 12V Silicone 2700K DC
Лед Спот G4 1,5W 12V Silicone 2700K DC

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 2W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 2700K
99.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот G4 2,5W 12V Silicone 2700K DC
Лед Спот G4 2,5W 12V Silicone 2700K DC

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 2,5W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 2700K
175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 12V
Дијаметар 45mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Ленти РГБ IP22 7,2W/m
Лед Ленти РГБ IP22 7,2W/m

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 7,2W/m
Напон: 12V
Боја: РГБ
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 12V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W Со Леќа
Напон DC12V
Изработка Комплетен Алуминиум
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,299.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 12V 9W 6000K
Лед Светилка За Базени 12V 9W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 9W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
1,990.00 ден Прочитај повеќе
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 18W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
2,990.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон DC12V
Дијаметар 130mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
2,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка Вградлива Гарден 12W 12V 3000K
Лед Светилка Вградлива Гарден 12W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 140mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
3,990.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 180mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
3,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 12V
Додатоци Далечинско За Регулација
Боја на светлина RGB, 6500К
Заштита IP68
6,995.00 ден Одбери опции