Led СМД Неон Лента на 220V со Екстра Заштита 50 метри со приклучоци

Категории , SKU: Не е достапно

4,999.00 ден 7,000.00 ден

Опис

Led лента во котури од по 50 метри во топло бела и студено бела боја , со екстра заштита од удари и оштетувања

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Боја на светлина

,