Соларна Убодна Светилка 8 диоди

250.00 ден 295.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА

2 на залиха