Попуст
Лед Топче E27 3W
Лед Топче E27 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E27 GLS
Боја на светлина: 3000К – 6000К
125.00 ден 75.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа Selena E27 G45 5W
Лед Свеќа Selena E27 G45 5W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 4000K
99.00 ден 75.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа Selena E27 G45 3W
Лед Свеќа Selena E27 G45 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 3000K, 6000K
129.00 ден 99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Грло: E27
125.00 ден 99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 15W
Лед Сијалица E27 OMNI 15W

Заменува: 125W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 15W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 2700K, 4500K, 6000K
Грло: E27
115.00 ден135.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 12W
Лед Сијалица E27 OMNI 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Грло: E27
199.00 ден 119.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: DIMMABLE OMNI
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
299.00 ден 165.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Сијалица Magic Disco 4W E27
РГБ Сијалица Magic Disco 4W E27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 4W
Грло: Е27
Tип: Со ротирачка глава
Боја на светлина: РГБ
395.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Led Топка – Selena Globe G95 15W E27
Led Топка – Selena Globe G95 15W E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 15W
Tип: G95
Грло: Е27
Боја на светлина: 2700K, 6000K
295.00 ден 195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E27
255.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Selena PAR30 12W 6000K E27
Selena PAR30 12W 6000K E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: PAR30
Боја на светлина: 6000K
Грло: Е27
299.00 ден 259.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор 360° Со Фасонка Е27
Сензор 360° Со Фасонка Е27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Напон: 110-240V/AC
Грло: E27
Тип: Сензор
495.00 ден 295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Јаже со 10 фасонки E27 10м
Јаже со 10 фасонки E27 10м

ВО СЕТОТ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СИЈАЛИЦИ

Карактеристики:

Модел: IP65
Материјал: Гумирани водоотпорни
Напон: 220V
 Боја на тело: ЦРНА
1,999.00 ден 1,599.00 ден Додади во кошничка