РГБ Сијалица Magic Disco 4W E27

295.00 ден 395.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 4W
Грло: Е27
Tип: Со ротирачка глава
Боја на светлина: РГБ

46 на залиха