Селена Лед Т Ламп 30W

375.00 ден 795.00 ден

Заменува: 250W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Модел: T Lamp
Грло: Е27
Тип: 6500K

28 на залиха