Anti Mosquito LAMP / Лампа Против Комарци

250.00 ден450.00 ден

Карактеристики:

Моќност 9W, 15W, 20W
Напон 220V
Tип Лампа Против Комарци
Грло E27

Опис

ЛЕД Лампа/Сијалица против комарци

 • ЛЕД лампа против комарци која се навртува на фасонка за сијалица, работи директно ја 220V струја.
 • Оваа лампа свети со ултравиолетова светлина која ги привлекува комарците кои потоа се допираат на металната внатрешна мрежа која има напон доволен да ги изгори комарците и така ги уништува со струја.
 • Сијалицата е безбедна за користење, има заштитна пластична преграда однадвор која штити од допир од луѓе.
 • Истата е достапна во 3 варијанти:
  – Лампа со 9 Вати снага на ЛЕД светлина 250 ден
  – Лампа со 15 Вати снага на ЛЕД светлина 350 ден
  – Лампа со 20 Вати снага на ЛЕД светлина 450 ден
 • Кога се притиска прв пат на прекидачот за струја свети како сијалица, кога се притиска по втор пат се става во функција како апарат против комарци.
 • Можна е достава на рака по KARGO Express низ МК со доплата 130 денари.

Дополнителни информации

Моќност

9W, 15W, 20W

Грло

E27

Напон

220V