PHILIPS Ѕидна Лампа

599.00 ден 799.00 ден

Карактеристики:

Тип Ѕидна Лампа
Бренд Philips

50 на залиха

Опис

СУПЕР ПРОМО

Philips Ѕидна Лампа
Само 799 денари
Во оригинално Philips пакување
Ваш ЛЕДМАРКЕТ

Дополнителни информации

Тип на производ

Ѕидна Лампа