UVC Ламба за дезинфекција 38W

4,999.00 ден 6,999.00 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 38W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување

9 на залиха