UVC Ламба за дезинфекција 36W

2,990.00 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластичен дизајн
Moќност: 36W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување

9 на залиха