Ventilator Svetilka 72w Retractable SUPER PROMOCIJA

7,990.00 ден7,999.00 ден

Опис

Вентилатор Светилка
со можност за промена на брзината на ладење
со можност за промена на светлината на светење

Дополнителни информации

Боја на тело

, ,