Лед Свеќа Е14 C37L 5W

95.00 ден 175.00 ден

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C37L
Боја на светлина: 4000K

3 на залиха