Надграден Рефлектор Со GU10 Фасонка Бел

Категорија

599.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W, 5W, 7W (dimmable)
Напон 220V
Tип Рефлектор надграден
Боја на светлина 3000K, 4000K, 6000K

13 на залиха