Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 12W
Лед Сијалица E27 OMNI 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Грло: E27
199.00 ден 119.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: DIMMABLE OMNI
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
299.00 ден 165.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Selena PAR30 12W 6000K E27
Selena PAR30 12W 6000K E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: PAR30
Боја на светлина: 6000K
Грло: Е27
299.00 ден 259.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Кружен надграден панел 12W
Кружен надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Коцкаст надграден панел 12W
Коцкаст надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: Коцка
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Led Топка – Selena Globe G95 12W E27
Led Топка – Selena Globe G95 12W E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Tип: G95
Грло: Е27
Боја на светлина: 2700K, 6000K
359.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Лед Плафоњерка 12W
Лед Плафоњерка 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6000K
595.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка Со Сензор
Боја на светлина: 4000K, 6500K
1,595.00 ден 695.00 ден Одбери опции
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Круг
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Круг

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP65
Боја на светлина: 6000K
Тип: Надграден
Лумени: 840Lm
995.00 ден Прочитај повеќе
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Елипса
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Елипса

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP65
Боја на светлина: 6000K
Тип: Надграден
Лумени: 840Lm
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
2,595.00 ден Додади во кошничка
Лед Лустер Топка Деко 12W
Лед Лустер Топка Деко 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP22
Боја на светлина: 3000K
Тип: Надграден
2,995.00 ден Прочитај повеќе
Лед Лустер Надграден Деко Круг 12W
Лед Лустер Надграден Деко Круг 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP22
Боја на светлина: 3000K
Тип: Надграден
2,995.00 ден Додади во кошничка