Попуст
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Грло: E27
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Спот G9 10W 220V
Лед Спот G9 10W 220V

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
175.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E27
195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olympic White Shell
Боја на светлина: RGB
Заштита: IP65
895.00 ден Додади во кошничка
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 10W
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Тип: LED FLOOD LIGHT
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор со Сензор 10W
Лед Рефлектор со Сензор 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Sensor Black Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 245mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W Со Леќа
Напон DC12V
Изработка Комплетен Алуминиум
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 130mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 10W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување
2,500.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 110mm X 146mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
2,990.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 10W 3000К 24°​
Лед Светилка За Градина 10W 3000К 24°​

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W – 24°​
Напон 220V
Дијаметар 95mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
4,990.00 ден Додади во кошничка