UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W

2,500.00 ден 3,590.00 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 10W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување

8 на залиха