Флексибилните лед ленти се револуционерен производ за осветлување на внатрешноста и надворешноста на домаќинствата и деловните објекти. Во споредба со флуоресцентните цевки заштедата е дури 80 % на метар должен. Особено популарни за индиректно обележување и осветлување. Идеални за осветлување на барови, дискотеки и ресторани. Лед лентата може лесно да се добие во потребната форма и должина и да ја менува бојата по потреба.

Попуст
Лед Лента 4,8W 2835/60 диоди 5м
Лед Лента 4,8W 2835/60 диоди 5м

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 4,8W
Напон: 12V
Диоди на метар: 60
Боја: 2700K , 6500K
295.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Ленти Ригид Бар IP22
Лед Ленти Ригид Бар IP22

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 28,8W/m
Напон 12V
Должина 1m
299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Лента 2835/60 диоди 5м
Лед Лента 2835/60 диоди 5м

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 4,8W
Напон: 12V
Диоди на метар: 60
Боја: 2700K , 6500K
375.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Неон 220V IP68<br> Во Разни Бои
Лед Неон 220V IP68
Во Разни Бои

Цената е за 1m 

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP68
Моќност: 9,6W/m
Напон: 220V
Диоди на метар: 120
Боја: БЕЛА, ТОПЛО БЕЛА, ЦРВЕНА, ЗЕЛЕНА, ПЛАВА
395.00 ден Одбери опции
Попуст
ЛЕД МАГИЧНА ЛЕНТА ВОДООТПОРНА
ЛЕД МАГИЧНА ЛЕНТА ВОДООТПОРНА

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP65
Моќност 5W/m
Напон 12V
Боја РГБ
495.00 ден Прочитај повеќе
Лед Лента Во Боја 4,8W 5м
Лед Лента Во Боја 4,8W 5м

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 4,8W
Напон: 12V
Диоди на метар: 60
Боја: ЦРВЕНА, ЖОЛТА, ЗЕЛЕНА, ПЛАВА
495.00 ден Одбери опции
Лед Ленти Ригид Бар IP65
Лед Ленти Ригид Бар IP65

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP65
Моќност 28,8W/m
Напон 12V
Должина 1m
499.00 ден Прочитај повеќе
Лед Лента 12W 5630
Лед Лента 12W 5630

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 12W
Напон: 12V
Диоди на метар: 60
Боја: 2700K , 6500K
625.00 ден Одбери опции
Лед Ленти 3528 4.8W/m 12V IP55
Лед Ленти 3528 4.8W/m 12V IP55

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP55
Моќност 4,8W
Напон 12V
Диоди на метар 60
Боја 4000K, 6000K
645.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Ленти 7,2W 5050/30 ip22
Лед Ленти 7,2W 5050/30 ip22

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 7,2W/m
Напон 12V
Боја на светлина 3000K, 6000К
695.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Лентa 5630 IP20 12W
Лед Лентa 5630 IP20 12W

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 12W/m
Напон 12V
Боја 3000K, 4000К, 6000K, СИНА
695.00 ден Одбери опции
Попуст
ЛЕД RGB МАГИЧЕН ЅИД
ЛЕД RGB МАГИЧЕН ЅИД

Гаранција: 2 години

 

775.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Лентa 4.8W/m 3014 IP20
Лед Лентa 4.8W/m 3014 IP20

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел 3014
Моќност 4,8W
Напон 12V
Диоди на метар 60
Заштита IP20
Боја на светлина Бела, Топлобела
845.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Ленти 14,4W 5050/60 IP22
Лед Ленти 14,4W 5050/60 IP22

Цената е за 5м котур
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 14,4W/m
Напон 12V
Боја на светлина 3000K, 6000K
895.00 ден Одбери опции
Лед Ленти РГБ IP22 7,2W/m
Лед Ленти РГБ IP22 7,2W/m

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 7,2W/m
Напон: 12V
Боја: РГБ
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
ЛЕД ЛЕНТА РГБ 7.2w/m ВОДООТПОРНА
ЛЕД ЛЕНТА РГБ 7.2w/m ВОДООТПОРНА

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP65
Моќност 7.2W/m
Напон 12V
Боја РГБ
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Лентa 4.8W/m 3014 Бела IP65
Лед Лентa 4.8W/m 3014 Бела IP65

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел 3014
Моќност 4,8W
Напон 12V
Диоди на метар 60
Заштита IP65
Боја на светлина Бела
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Ленти РГБ IP22 14,4W/m
Лед Ленти РГБ IP22 14,4W/m

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 14,4W/m
Напон 12V
Боја РГБ
1,295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
ЛЕД ЛЕНТА РГБ 14.4w/m ВОДООТПОРНА
ЛЕД ЛЕНТА РГБ 14.4w/m ВОДООТПОРНА

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP65
Моќност 14.4W/m
Напон 12V
Боја РГБ
1,395.00 ден Прочитај повеќе
Лед Ленти 5630 IP22
Лед Ленти 5630 IP22

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 14,4W/m
Напон 12V
Боја Бела
1,495.00 ден Прочитај повеќе
Лед Лента 4,8W/m Пурпур
Лед Лента 4,8W/m Пурпур

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 4,8W/m
Напон 12V
Боја Пурпурна
1,995.00 ден Прочитај повеќе
РГБ Јаже
РГБ Јаже

Гаранција: 2 години

Kарактеристики:

Напон 220V
Тип Повеќе програми на светење, Водоотпорно
Боја на светлина Бела, Црвена, Зелена, Сина, Розева, РГБ
1,995.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Ленти 220V
Лед Ленти 220V

Цената е за 100m котур
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP65
Моќност 4,8W
Напон 220V
Диоди на метар 60
Боја Бела, Топлобела, Зелена, Црвена, Сина, Жолта
9,900.00 ден Одбери опции