UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 5W

1,999.00 ден 3,999.00 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 5W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување

9 на залиха