Попуст
Коцкаст надграден панел 18W
Коцкаст надграден панел 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Форма: коцка
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
795.00 ден 395.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен надграден панел 18W
Кружен надграден панел 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
795.00 ден 395.00 ден Одбери опции
Лед Плафоњерка 18W
Лед Плафоњерка 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6500K
995.00 ден Одбери опции
Лед Лустер Топка Висечки Деко 18W
Лед Лустер Топка Висечки Деко 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Модел: IP22
Боја на светлина: 3000K
Тип: Висечки
3,995.00 ден Додади во кошничка