Соларен Лед Рефлектор 60W

3,999.00 ден 4,999.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 60W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна

Нема на залиха