Лед Линеарна Светилка 40W Alu Body 1200mm

4,995.00 ден

Заменува: 150W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body, PVC дифузер
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: СРЕБРО, БЕЛА, ЦРНА

Дополнителни информации

Боја на тело

СРЕБРО, ЦРНА, БЕЛА