Попуст
Лед Свеќа E14 C35 3W
Лед Свеќа E14 C35 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000K
99.00 ден 75.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: A55
Боја на светлина: 3000K
155.00 ден 75.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Мињон Е14 5W
Лед Мињон Е14 5W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 3000K / 6000K
199.00 ден 145.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен надграден панел 12W
Кружен надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Коцкаст надграден панел 12W
Коцкаст надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: Коцка
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции