UVC Цевка за дезинфекција 40W

3,159.00 ден 3,999.00 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Стаклена
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Модел: УВЦ ЛАМБА 360 ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

6 на залиха